top of page

Undervisere

Klik på billederne og læs mere om hver enkelt underviser

Amanda

Amanda

Amanda Oppermann er tidligere Uppercut danser. Hun er uddannelset til moderne danser i Tyskland hos Iwanson International School of Contemporary Dance og underviser i Jazz- og moderne dans.

Anastasija

Anastasija

Anastasija er oprindelig fra Latvia og bor i Danmark, hvor hun arbejder som danser, koreograf og underviser. Hun er uddannet fra Hotsteppers, samt Folk Dance Collective i Latvia - og underviser hos Dans i Nordvest i Hip Hop.

Barthelot

Barthelot

Barthelot er koreograf og danser fra European Dance Development Center i Holland. Han har mere end 20 års erfaring som underviser af børn og voksene. Barthelot underviser på 8. år hos Dans i Nordvest og underviser i festlig zumba- og svedig puls-stræk. Derudover kender man ham formentlig også fra DR3''s morgengymnastik.

Birgitte

Birgitte

Birgitte (DK) er en Kbh. baseret dansekunstner, der arbejder som performance-artist, danser og -formidler. Hun er uddannet på The Juilliard school i New York samt efteruddannet og specialiseret i kreative dans til og med børn på Lotte Kærsås uddannelse på Rytmisk Musik Konservatorium, samt har en kandidat i pædagogisk filosofi fra Århus Universitet. I klassen danses der ind i et eventyrligt univers, hvor børnene er med til at skabe et unik bevægelsesrum. Fotograf Joshua Gross

Caroline

Caroline

Caroline underviser i HipHop, og er en af vores nyere instruktører. Hun har igennem mange år undervist rundt omkring i Danmark, hvor hun også har optrådt, og stået i spidsen for diverse danseprojekter. Hun er uddannet ved Hotstepper Dance Education. Derudover har hun danset bl.a. i New York, Washington, Spanien og Frankrig, og har deltaget i mange workshops gennem årene hos nogle af de dygtigste og mest etablerede dansere indenfor Hip Hop genren.

Christina

Christina

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har bl.a. optrådt i Tivoli Cabareten, har koreograferet musicals og medvirket i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn. I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Gunilla

Gunilla

Gunilla underviser i Moderne dans hos Dans i Nordvest. I Gunillas koreografiske univers er der ofte fokus på emner som identitetsprojekter, selviscenesættelse, kønsroller og krops- og skønhedsidealer. Hun bringer disse temaer frem i lyset gennem hendes kunstneriske udtryk. Udover sin undervisning hos Dans i Nordvest arbejder Gunilla med Gunilla Lind Danseteater, hvor hun med stor succes opsætter forestillinger. Gunilla har blandt andet vundet en Reumert talentpris for sit arbejde.

Freja

Freja

Freja er hjælpetræner og trænervikar for Kreativ- og Moderne dansehold. Selv har hun danset moderne dans hos både Dans i Nordvest og Uppercut Danseteater. Hun har derudover koreograferet gymnasiemusicals og musikteater.

Iris

Iris

Iris er uddannet fra Flow Dance Academy i 2006 og MASA International i 2011. Hun har undervist siden hun var 13 år i ind- og udland, bl.a. Færøerne, hvor hun var ansvarlig for danseundervisningen på øerne i 6 måneder. Hun har senest optrådt med Gunilla Lind Danseteater i forestillingen LOVEU2ND.

Kari

Kari

Kari er danser og danseinstruktør. Hun bor og arbejder i København, hvor hun underviser i dansestilen Gaga. Kari har en bachelorgrad i dans fra Iceland Academy of the Arts, og har derudover deltaget i “Gaga Teacher Training Program” i Tel Aviv, hvor hun blev uddannet under Bosmat Nossan, Saar Harari og Ohad Naharin. Hun blev en certificeret Gaga-lærer i 2019. Siden da har hun undervist på adskillige danse- og skuespillerskoler, dansekompagnier, samt haft sine egne hold og workshops.

Kent

Kent

Kent har en baggrunden indenfor street-skating. Han har taget dans på skøjter til sig via rhythm skatin, seminarer i Holland, skate festivaler og workshops i Barcelona, London og Berlin. "Rhythm skating er min passion. Min Terapi. Min meditation i bevægelse. En ligeså meget indre udviklingsrejse som en kropslig og udadvendt oplevelse. Nok er rejsen personlig, men det er i den fælles jam med andre rhythm skaters at magien fuldendes"

Kerim

Kerim

Kerim underviser i Break dance for alle aldre og niveauer hos Dans i Nordvest. Han startede med break dance i 2010 og har danset lige siden. Kerim fortæller: "Vi kommer til at arbejde fundamentale moves i breakdance, da jeg mener, at hvis man har fundamentet på plads, er resten blot et biprodukt".

Linn

Linn

Linn Fletcher (f. 1998) er født og opvokset i Sverige. Hun tog sin danseuddannelse ved Copenhagen Contemporary Dance School og har været tilknyttet Uppercut Danseteater siden 2020. Linn underviser Family-holdet i moderne dans, der fokuserer på teknik, improvisation, komposition og Linns egne koreografier.

Laura

Laura

Laura underviser i KPOP og er en af vore nyere undervisere. Hun kommer fra KPOP dansegruppen CODE9 Dance Crew og har igennem hele hendes liv danset og dyrket gymnastik. Laura underviser i KPOP sammen med hendes med-underviser Sofia Bejder Clausen.

Linda

Linda

Linda er en inspirerende underviser, der fokuserer på at hjælpe unge med at finde deres egen unikke stil. I hendes undervisning skaber hun et trygt rum for improvisation og freestyle dans, hvor følelsen er i fokus. Lindas karriere startede som barnedanser på Pantomime Teateret i Tivoli. I dag har hun mere end 30 års erfaring inden for moderne, jazz og fri dans. Hun har undervist på holdet ”The Next Step” og afholdt workshops og events som Morgendans Operaen og Morgendans Ofelia Plads.

Maria

Maria

Maria underviser i hiphop, moderne dans, showdans og zumba. Maria er oprindelig fra Cuba, hvor hun blev cand. Ph.d pædagog i musik og dans. Hun har turneret i Europa i flere år med forskellige grupper. I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musikken og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt.

Marie

Marie

Marie er uddannet fra Milano og Berlin, hvor hun har studeret contemporary dans, ballet og hip hop. Hun har danset i forskellige stykker af internationale koreografer heriblandt Susanna Beltrami og Stefano Fardelli. Hun underviser i moderne, hip hop og contemporary dans hos Dans i Nordvest. I hendes timer lægges der vægt på at opbygge et stærk teknisk fundament og at finde sit personlige udtryk gennem dansen.

Meire

Meire

Meire har undervist hos Dans i Nordvest siden 2011 i en bred vifte af forskellige genrer. Hun er født og opvokset i Salvador (Brasilien), hvor hun efter at have uddannet sig til balletdanser blev en del af en ny retning inden for afro-moderne dans kaldet Silvestre Technique. Hos Meire lære du din krop at kende gennem dansen på en naturlig måde, som gør dig i stand til at udvikle dit eget udtryk og føle dig fri. I Silvestre Technique er dans og musik inspireret af naturens fire elementer: jord,

Naomi

Naomi

Naomi er uddannet danser fra Gaardbo’s danseuddannelse og Hotstepper. Hun har danset i det meste af Europa og specialiseret sig i House-dance. Hun har optrådt på diverse scener og danset i forskellige musikvideoer heriblandt for L.I.G.A, KOOL KAT, EAY KAYA, Keis Khatib og Antonio Gram. I sin undervisning lægger Naomi bl.a. vægt på at skabe tryghed, en sjov læringsproces samt at eleverne opnår den rette viden omkring House-dansen.

Rosa

Rosa

Rosa Maluna er født og opvokset i København og en central house danser i det danske house community. Hun har danset i 10 år, og undervist både børn og voksne. I sin undervisning har Rosa særligt fokus på foundations - så man derved får en masse at lege med i dansen. Udover at undervise i house i Dans I Nordvest holder Rosa blandt andet ugentlige house sessions og er en del af All We Need.

Santana

Santana

Santana underviser i break dance for børn, unge og voksne hos Dans i Nordvest. Han er en erfaren Break-dancer og har optrådt i adskillige shows, battes og konkurrencer i Danmark og udlandet.

Sofia

Sofia

Sofia underviser i KPOP og er en af de nyere undervisere hos Dans i Nordvest. Til dagligt danser hun i Crew CODE9 og har danset det meste af hendes liv.

bottom of page