top of page

Undervisere

Klik på billederne og læs mere om hver enkelt underviser

Kari

Kari

Kari er danser og danseinstruktør. Hun bor og arbejder i København, hvor hun underviser i dansestilen Gaga. Kari har en bachelorgrad i dans fra Iceland Academy of the Arts, og har derudover deltaget i “Gaga Teacher Training Program” i Tel Aviv, hvor hun blev uddannet under Bosmat Nossan, Saar Harari og Ohad Naharin. Hun blev en certificeret Gaga-lærer i 2019. Siden da har hun undervist på adskillige danse- og skuespillerskoler, dansekompagnier, samt haft sine egne hold og workshops.

Santana

Santana

Santana underviser i break dance for børn, unge og voksne hos Dans i Nordvest. Han er en erfaren Break-dancer og har optrådt i adskillige shows, battes og konkurrencer i Danmark og udlandet.

Anastasija

Anastasija

Anastasija er oprindelig fra Latvia og bor i Danmark, hvor hun arbejder som danser, koreograf og underviser. Hun er uddannet fra Hotsteppers, samt Folk Dance Collective i Latvia - og underviser hos Dans i Nordvest i Hip Hop.

Andrea

Andrea

Andrea underviser i Tylskørt og moderne dans for de helt små om søndagen. Selv har hun danset hos Dans i Nordvest siden 2009. I hendes undervisning på Tylskørte-holdene øves seje dansetrin gennem sjov og leg, og vi fyrer den af til masser af god musik! Til moderne dans øves grundtrin gennem leg. Vi arbejder med improvisere og skabe koreografi.

Marie

Marie

Marie er uddannet fra Milano og Berlin, hvor hun har studeret contemporary dans, ballet og hip hop. Hun har danset i forskellige stykker af internationale koreografer heriblandt Susanna Beltrami og Stefano Fardelli. Hun underviser i moderne, hip hop og contemporary dans hos Dans i Nordvest. I hendes timer lægges der vægt på at opbygge et stærk teknisk fundament og at finde sit personlige udtryk gennem dansen.

Kerim

Kerim

Kerim underviser i Break dance for alle aldre og niveauer hos Dans i Nordvest. Han startede med break dance i 2010 og har danset lige siden. Kerim fortæller: "Vi kommer til at arbejde fundamentale moves i breakdance, da jeg mener, at hvis man har fundamentet på plads, er resten blot et biprodukt".

Birgitte

Birgitte

Birgitte (DK) er en Kbh. baseret dansekunstner, der arbejder som performance-artist, danser og -formidler. Hun er uddannet på The Juilliard school i New York samt efteruddannet og specialiseret i kreative dans til og med børn på Lotte Kærsås uddannelse på Rytmisk Musik Konservatorium, samt har en kandidat i pædagogisk filosofi fra Århus Universitet. I klassen danses der ind i et eventyrligt univers, hvor børnene er med til at skabe et unik bevægelsesrum. Fotograf Joshua Gross

Linn

Linn

Linn Fletcher (f. 1998) er født og opvokset i Sverige. Hun tog sin danseuddannelse ved Copenhagen Contemporary Dance School og har været tilknyttet Uppercut Danseteater siden 2020. Linn underviser Family-holdet i moderne dans, der fokuserer på teknik, improvisation, komposition og Linns egne koreografier.

Amanda

Amanda

Amanda Oppermann er tidligere Uppercut danser. Hun er uddannelset til moderne danser i Tyskland hos Iwanson International School of Contemporary Dance og underviser i Jazz- og moderne dans.

Christina

Christina

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har bl.a. optrådt i Tivoli Cabareten, har koreograferet musicals og medvirket i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn. I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Iris

Iris

Iris er uddannet fra Flow Dance Academy i 2006 og MASA International i 2011. Hun har undervist siden hun var 13 år i ind- og udland, bl.a. Færøerne, hvor hun var ansvarlig for danseundervisningen på øerne i 6 måneder. Hun har senest optrådt med Gunilla Lind Danseteater i forestillingen LOVEU2ND.

Janus

Janus

Janus er uddannet på Hotstepper og har flere års erfaring med at undervise. Han har optrådt på Dansekapellet flere gange, og lægger i sin undervisning stor vægt på forståelse af grundteknik, lege med trinene, samt at eleverne får mulighed for at udvikle deres lave eget materiale ved hjælp af de værktøjer, som han giver.

Meire

Meire

Meire har undervist hos Dans i Nordvest siden 2011 i en bred vifte af forskellige genrer. Hun er født og opvokset i Salvador (Brasilien), hvor hun efter at have uddannet sig til balletdanser blev en del af en ny retning inden for afro-moderne dans kaldet Silvestre Technique. Hos Meire lære du din krop at kende gennem dansen på en naturlig måde, som gør dig i stand til at udvikle dit eget udtryk og føle dig fri. I Silvestre Technique er dans og musik inspireret af naturens fire elementer: jord,

Barthelot

Barthelot

Barthelot er koreograf og danser fra European Dance Development Center i Holland. Han har mere end 20 års erfaring som underviser af børn og voksene. Barthelot underviser på 8. år hos Dans i Nordvest og underviser i festlig zumba- og svedig puls-stræk. Derudover kender man ham formentlig også fra DR3''s morgengymnastik.

Kent

Kent

Kent har en baggrunden indenfor street-skating. Han har taget dans på skøjter til sig via rhythm skatin, seminarer i Holland, skate festivaler og workshops i Barcelona, London og Berlin. "Rhythm skating er min passion. Min Terapi. Min meditation i bevægelse. En ligeså meget indre udviklingsrejse som en kropslig og udadvendt oplevelse. Nok er rejsen personlig, men det er i den fælles jam med andre rhythm skaters at magien fuldendes"

Joaquim

Joaquim

Joaquim er uddannet fra Flow Dance Academy. Han har danset i forskellige musikvideoer fra bl.a. Nik og Jay, Muri og Mario og Djames Braum - og stillet op i divser battles i København. I Joaquims undervisning fokuseres der på fundamentale moves, kreativitet og at udforske. Derudover ligger han vægt på at tilpasse klassens niveau til den enkelte elev.

Maria

Maria

Maria underviser i hiphop, moderne dans, showdans og zumba. Maria er oprindelig fra Cuba, hvor hun blev cand. Ph.d pædagog i musik og dans. Hun har turneret i Europa i flere år med forskellige grupper. I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musikken og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt.

Naomi

Naomi

Naomi er uddannet danser fra Gaardbo’s danseuddannelse og Hotstepper. Hun har danset i det meste af Europa og specialiseret sig i House-dance. Hun har optrådt på diverse scener og danset i forskellige musikvideoer heriblandt for L.I.G.A, KOOL KAT, EAY KAYA, Keis Khatib og Antonio Gram. I sin undervisning lægger Naomi bl.a. vægt på at skabe tryghed, en sjov læringsproces samt at eleverne opnår den rette viden omkring House-dansen.

Sofia

Sofia

Sofia underviser i KPOP og er en af de nyere undervisere hos Dans i Nordvest. Til dagligt danser hun i Crew CODE9 og har danset det meste af hendes liv.

Laura

Laura

Laura underviser i KPOP og er en af vore nyere undervisere. Hun kommer fra KPOP dansegruppen CODE9 Dance Crew og har igennem hele hendes liv danset og dyrket gymnastik. Laura underviser i KPOP sammen med hendes med-underviser Sofia Bejder Clausen.

Freja

Freja

Freja er hjælpetræner og trænervikar for Kreativ- og Moderne dansehold. Selv har hun danset moderne dans hos både Dans i Nordvest og Uppercut Danseteater. Hun har derudover koreograferet gymnasiemusicals og musikteater.

Caroline

Caroline

Caroline underviser i HipHop, og er en af vores nyere instruktører. Hun har igennem mange år undervist rundt omkring i Danmark, hvor hun også har optrådt, og stået i spidsen for diverse danseprojekter. Hun er uddannet ved Hotstepper Dance Education. Derudover har hun danset bl.a. i New York, Washington, Spanien og Frankrig, og har deltaget i mange workshops gennem årene hos nogle af de dygtigste og mest etablerede dansere indenfor Hip Hop genren.

bottom of page