top of page
_R8A6264.jpg

OMOS

I 1999 oprettede Uppercut Danseteater med støtte fra Københavns Kommunes Folkeoplysningssekretariat (FOS) og det daværende By- og Boligministerium, Danmarks første community dance projekt, Dans i Nordvest.
 

Et community dance projekt som har til formål at få beboerne i lokalmiljøet til at stifte bekendtskab med forskellige former for dans som udtryksform. Dans i Nordvest tilbyder derfor undervisning for børn, unge og voksne i koreografi og i en bred vifte af stilarter: moderne dans, hip hop, breakdance, House, MGP-dans, electric boogie, indisk dans, kreativ dans, drama, zumba, tylsskørt for de helt små. Derudover introduceres kvarterets børn for dans via undervisningsworkshops i skoletiden på lokale skoler i Nordvest.
 

Dans i Nordvest arrangerer løbende workshops, talentudviklingsprojekter , koreografikonkurrence,  Break Battles og meget mere.

Desuden samarbejder foreningen med kulturinstitutioner i ind- og udland. Danske kulturinstitutioner som Det Kongelige Ballet, Ny Carlsberg Glyptotek, Den Sorte Diamant, Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst og Christiansborg byder jævnligt børn og unge fra Dans i Nordvest indenfor.

 

Dans i Nordvest har til huse i Københavns Nordvestkvarter, hvor dansen har en positiv effekt gennem sit nonverbale sprog og sin direkte tilgang til kropsforståelse.

Dansen åbner døre til kunsten, styrker den kropslige udvikling og fremmer unges selvværd og handlekraft.

14. marts 2012 flyttede Dans i Nordvest til Dansekapellet på Bispebjerg Torv, og omfatter i dag flere end 750 børn og voksne, der danser igennem huset i løbet af ugen.

Så kom forbi og dans med os. Vi vil glæde os til at byde dig ind i dansens verden!

bottom of page