top of page

Priser og Prøvetime

Priser for Dans i Nordvest Dansehold

Medlemskab

For at danse hos Dans i Nordvest skal du først være medlem. Oprettelsesgebyret koster 50 kr. Dette gælder kun for nye medlemmer. 

Sæson 2023/2024

Kontingentet for den igangværende sæson er på 900 kr. Du kan vælge at betale det fulde beløb ved tilmelding, eller at dele beløbet op i to rater. Betalingen af anden rate falder i oktober 2023. 

Sen tilmelding

Det er ikke for sent at tilmelde sig et hold, selvom sæsonen er i gang. Hvis du tilmelder dig med start i januar vil du i år få 30% rabat på kontingentet. Det er ikke muligt at betale i rater. 

Drop-in Hold

Vores GAGA (hold 501) og Moderne (hold 203) er begge Drop-In hold. Prisen for en enkelt time er 70 kr. som kan betales via MobilePay før timen begynder. For dem der gerne vil deltage på holdet i hele sæsonen, kan man tilmelde sig for 900 kr. 

Prøvetime

For at få en gratis prøvetime skal du sende en mail til dinv2400@gmail.com

BEMÆRK VENLIGST, at du IKKE kan få en prøvetime på et fyldt hold eller et Drop-In hold  - samt at man først er garanteret en plads på holdet, når man har oprettet medlemskab og tilmeldt sig det pågældende hold. 

Kontingentstøtte

Hvis du har brug for økonomisk støtte til dit barns fritidsaktivitet, kan vi hjælpe med at søge om kontingentstøtte i Københavns Kommune. Tag kontakt til os inden barnet tilmeldes.

bottom of page