top of page

Nyheder i
Dans i Nordvest

På denne side kan du holde dig opdateret om de seneste nyheder og begivenheder i Foreningen Dans i Nordvest. Der vil løbende blive delt information om spændende begivenheder, nye hold, ferier, samt arrangementer og forestillinger. 

Nyeste opslag står øverst på siden. 

SUMMER BREAK

Søndag den 11., den 18. og den 25. august vil der være summer break på udendørsscenen i Dansekapellet. 

Kl. 11-12 Børn og Unge

Kl. 12-13 Voksne

Kl. 13-14 Elite

Tilmelding er ikke nødvendig.

Summer Break.jpg
Sæson2425.png

TILMELDING TIL SÆSONEN 2024-25

Tilmeldingen til sæsonen 2024-25 er åben. Tilmeld dig allerede i dag for at sikre dig en plads!

NYT FAR / BARN HOLD

EVENTYRDANS MED BIRGITTE

Små trin, Store glæder!

 

Velkommen til en dansestund hvor musikalitet, smil og nærvær venter på dig og dine børn i alderen 3-5 år.

Holdet er skabt som et far/barnhold, hvor en tryg og glædesfyldt atmosfære er i fokus. Mødre er også hjerteligt velkomne til at deltage lejlighedsvis.

 

DANSE KAPELLET (9)_edited_edited.jpg

På holdet udforsker vi en verden af rytmiske danse lege med forskellige kropslige elementer. Fantasi og musikalitet går hånd i hånd, og dansetimen giver plads til at både fædre og børn aktivt kan deltage i de sjove og bevægelige lege. Vi danser i 45 minutter, hvor alle er garanteret lidt sved på panden. Herefter tager vi os tid til 5 minutters meditation for at finde roen.

Birgitte glæder sig meget til at danse med jer og introducere jer for hendes magiske danseverden!

_DSC2440-Edit_edited.jpg

NYT IMPROV HOLD

Improvisation og Freestyle med Linda

Improv er et dansehold for dig, der ikke kan lade være med at danse og som elsker, at finde på dine egne trin og koreografier, og har mod på at arbejde med improvisation og forskellige stilarter. Det kan være Freestyle, Akro, Jazz, Showdance, Moderne mm.

Undervisningen vil bestå af opvarmning og teknik, hvor vi øver piruetter, spring, smidighed og holdning. Derefter tager vi udgangspunkt i jeres musik og ideer og skaber sammen koreografier og mere færdige og fuldendte udtryk. Nogle gange vil timen blot bestå af improvisation og freestyle.  

NYT LØRDAGS HOLD

K-POP med Kateryna

Vi er begejstrede for at, kunne introducere vores helt nye lørdags K-POP hold, der undervises af den utroligt dygtige ukrainske danser, Kateryna!

Med sin passion, energi, og ekspertise bringer Kateryna dig ind i K-POP verdenen. Tilmeldingen er nu åben, og vi opfordrer alle K-POP entusiaster til at snuppe en plads, før det er for sent. 

DSC05781_edited.jpg
bottom of page